Fyrværkeri til festivaller af enhver art

Festival

Et flot

Musikfestival og fyrværkeri

Musikfestival og fyrværkeri; – jamen, det hører jo ligesom bare sammen.
Når kunstnerne går på scenen skal det da ske med et brag! Vi leverer gerne braget – hvadenten det er som scenefyrværkeri eller et flot farverigt fyrværkerishow på aftenhimlen.

 

Foto: Morten Rygaard – All Copyrights

Livemusik – lyd, lys og fyrværkeri i smuk forening

God musik, et flot sceneshow med god lyd, smuk lyssætning og et feststemt publikum – ja, så mangler kun fyrværkeriet til lige at give det sidste boost. 
Vi er leveringsdygtige i det sidstnævnte. Skal du bruge fyrværkeri direkte på scenen eller nattehimlen – f.eks. som timet effekt sammen med lys eller et højdepunkt i musikken, så er vi klar med en løsning.

Vi går meget gerne ind i et samarbejde med lyd- og lysteknikere og den showansvarlige om, hvilke muligheder der er for at give showet et endnu vildere udtryk med flot fyrværkeri og pyrotekniske effekter. Vores afviklingssystem kan spille sammen med DMX-styringer.

Vi leverer selvfølgelig også stemningsfyldte shows til byfester, der vil begejstre publikum.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og budget. Så kommer vi med et bud på mulighederne. En kop kaffe eller en telefonsnak er altid et godt sted at starte. Vi lover i hvert fald, at vi pakker showet med mest muligt af fyrværker og effekter – som nu budgettet tillader det.

Timing og showstyring

Showet kan times med jeres sceneshows højdepunkter, eller fungere som en enestående finale med et brag af et fyrværkerishow. Vores afviklingssystem kan spille sammen med andre DMX-styrede systemer så lys, lyd og fyrværkeri går op i en højere endhed.

Kan showet tilpasses?

Showet tilpasses altid individuelt til vores kunder. Vi lytter til jeres drømme og ønsker, og kommer med skarpt bud på en fyrværkeriløsning som i bliver tilfredse med.

Sikkerhed og tilladelser

Sikkerhed har høj prioritet hos os – og det skal det have, når man beskæftiger sig med fyrværkeri og pyroteknik. Derfor sørger vi for at indhente tilladelser (medmindre andet aftales) hos de relevante myndigheder. Vi har erfaringen – og ved hvad der er vigtigt at tage højde for. 

Læs mere om processen her:

Vil du høre mere om mulighederne med eventfyrværkeri?
Så grib endelig fat i os…

Kunderne siger det bedst: