Giv publikum et brag af en fyrværkerioplevelse

Eventshow

Et flot

Fyrværkeri og pyroteknik til byfesten, festival, sports- eller kulturarrangementer

Fyrværkeri har gennem tiderne vist sig at være en fantastisk måde at skabe en magisk og festlig stemning på. Et fyrværkerishow kan være det perfekte punktum for ethvert event, uanset om det er en stor fest, en kulturbegivenhed eller en sportskamp.

Hos flotfyrværkeri.dk er vi eksperter i at skabe uforglemmelige eventshows, som gør ethvert event til en unik oplevelse. Uanset hvilken type af større event du skal arrangere, så kan vi levere et spektakulært show. Ofte bruges fyrværkeri som et flot punktum for et spændende event – men er også oplagt til åbningsfest eller ceremonier.

Vores professionelle fyrværker er uddannet i at sammensætte et effektivt og flot eventshow. Vi kan levere pyroteknik, som kan skabe stemning til sportsarrangementer og lign., og vores pyrotekniker kan ligeledes arrangere spektakulært scenefyrværkeri, der kan skabe euforisk stemning og begejstring til koncerter, et halshow eller en udendørs festival.

Sikkerheden er naturligvis i top, når du vælger flotfyrværkeri.dk til at stå for dit eventshow. Ved at vælge os som din partner, får du ikke kun et visuelt imponerende show, men også den ro i sindet, der kommer med vores fokus på sikkerhed. Kontakt os i dag på tlf. 40 71 15 45 eller e-mail: kontakt@flotfyrværkeri.dk for at bringe fyrværkeriets magi og sikkerhed til dit næste arrangement.

Få et skræddersyet fyrværkerievent

Hos FlotFyrværkeri skræddersyer vi hvert show. Derfor får du aldrig et out-of-the-box fyrværkerishow, som ligner alle de andre. Vi lytter til jeres ønsker, kommer med forslag og idéer og et bud på, hvad der kan lade sig gøre inden for jeres budget.

Giv publikum en oplevelse ud over det sædvanlige

Fyrværkeri skal være en wow-oplevelse og publikum skal imponeres. Det er vores udgangspunkt, når vi udarbejder et fyrværkerishow. Fyrværkeriarrangementer udvikler sig hele tiden – og nye muligheder kommer til. Vi følger derfor løbende den seneste udvikling, og arbejder altid for at få nyeste trends, overraskelsesmomenter og masser af wow-faktor ind i vores shows. Når vi leverer et eventshow, får du et mindeværdigt og festligt arrangement, hvor et spektakulært fyrværkerishow bliver det uundgåelige højdepunkt. Et eventshow er ikke kun en investering i underholdning, det er en investering i skabelsen af uforglemmelige øjeblikke for dine gæster.

Vores shows er aldrig bare en “metervare”

Vi leverer specialdesignede shows, som passer til jeres type af event – og som understreger og komplimenterer indhold og tema for eventet. Vi brænder for at levere flotte og sjove overraskelser i showet, så publikum virkelig får en intens fyrværkeri-oplevelse.
Et eventshow er det perfekte indslag til byfester, festivaller og sports- og kulturarrangementer.
Kombinér med lyd & lyseffekter

Skal du skabe et stemningsfuldt event med ekstra dimension, kan vi også levere en lyd og lysoplevelse, der spiller sammen med fyrværkeriet. Oplys f.eks. gågaden op med farverigt og stemningsfuldt lys til byfesten eller open-by-night og lad lyset spille sammen med fyrværkerishowet på flotteste vis. Resultatet er en helhedsoplevelse, der vil blive husket.

Moderne afviklingssystem

Vores afviklingssystemer kan spille sammen med DMX-styrede lysshows. Dermed kan vi skabe en endnu større wow-effekt, når både scenelys, lyd og fyrværkeri spiller sammen i ét, stort samlet brag af et show. Vi arbejder med professionelt og moderne udstyr, som kan fjernstyres – også trådløst.

Processen

01. Indledende snak

Vi tager en indledende telefonsamtale om, dit type af event, om muligheder og specielle ønsker, budget m.v. Det er vigtigt for os at I får lige præcis det fyrværkerishow, I drømmer om til jeres event.

02. Besigtigelse

Både af sikkerhedsmæssige og praktiske årsager skal vi, ifølge lovgivningen, besigtige det område hvor der skal fyres af. Samtidig giver det os et langt bedre overblik over mulighederne. Vi ser gerne området sammen med en eller flere repræsentanter for eventet, så vi sammen kan få en yderligere snak om jeres ønsker og de mange muligheder.

03. Planlægning
og tilladelser

Vi går igang med planlægningen af eventshowet, herunder at søge de rette tilladelser hos myndigheder og kommune. Det er nemlig en række godkendelser der skal være styr på, hver gang man vil lave et fyrværkerishow. Det er vi heldigvis vant til at håndtere, så det tager vi os selvfølgelig af, så I kan fokusere på mere event i stedet. Når vi har planlagt showet, kontakter vi jer, og gennemgår showets elementer til endelig godkendelse.

04. Opstilling, affyring og oprydning

Dagen for jeres event er kommet, og vi sørger for at være klar i god tid med opstilling af fyrværkeriet. Sikkerheden sørger vi selvfølgelig for, er i orden. På det aftalte tidspunkt trykker vi på knappen – og et uforglemmeligt eventfyrværkeri starter. Efter showet sørger vi selvfølgelig for, at rydde pænt op efter os.

Vil du høre mere om mulighederne med eventfyrværkeri?
Så grib endelig fat i os…

Kunderne siger det bedst: