Fyrværkerishow der imponerer

Byfest

Et flot

Byfester og fyrværkeri går godt i spænd

Hvis der er to ting som går godt hånd i hånd, så er det byfester og fyrværkeri. En fejring af byen, open by night eller kulturevents;  – uanset hvad anledningen er, så er fyrværkeri altid en oplagt mulighed for at understrege festlighederne af med et brag. Det er noget der bliver husket og noget som byfestens deltagere altid sætter stor pris på. Lad os komme med et bud på et storslået fyrværkerishow til jeres byfest.

En flot finale for byfesten

Byfestens finale skal da markeres! Hvad bedre end at gøre det med et brag af et festfyrværkeri? Og det er lige her vi kommer ind i billedet. For vi er nemlig eksperter i at levere en flot fyrværkerifinale for byfesten – uanset anledningen. Lad os tage en snak om hvad jeres budget giver mulighed for. Skal showet kombineres med lys og lyd, er det også en mulighed.

Vi leverer også shows til festivaller , der skaber begejstring for et feststemt publikum.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

Ja, hvad koster et fyrværkerishow? Alt fra 10.000 kr. og opefter alt efter jeres ønsker og ambitionsniveau. 
Uanset hvad jeres budget er, så er vi altid kreative og får puttet så meget fyrværkeri ind, som budgettet tillader. Vi plejer at sige, at hos os får man lige lidt ekstra for pengene. Men lad os starte med at snakke om jeres budget – og så kommer vi gerne med et tilbud på hvad der kan lade sig gøre

Hvor længe varer et show?

Vores shows varer typisk 8-10 minutter. Og det er 8-10 minutter med intensitet og masser af effekter. For vi plejer at sige; “Hellere et kortere show tæt pakket med wowfaktor, end et langt og lidt småkedeligt show”.

Mange fyrværkere lover lange shows, men hvis samme mængde af fyrværkeri blot strækkes ud over lang tid, så kan showet ende med at kedeligt og langtrukket. Det gider vi ikke. Derfor vil vi hellere lave et flot, intenst show i et lidt kortere format med ligeså meget fyrværkeri, men fyldt med overraskelser og wow-faktor. Et show som folk husker. Det er vores måde at arbejde på. 

Kan showet tilpasses?

Showet kan altid tilpasses efter jeres ønsker. Vi kommer gerne med kreative forslag til spændende fyrværkeriløsninger. Skal showet times med et særligt tidspunkt i eventet, musik eller andet, så finder vi helt sikkert en god løsning på det.

Sikkerhed og tilladelser

Som ansvarlige fyrværkere sørger vi altid for, at sikkerheden er i orden. Derfor bruger vi også tid før showet på at sikre at tilladelser m.v. er i orden, så du slipper for at bruge tid på det. Vi har jo erfaringen med det alligevel. Vi sætter en ære i altid at undersøge området hvor fyrværkerishowet skal foregå,  på forhånd og i god tid. På den måde, kan vi tage højde for sikkerheden og særlige hensyn, der skal tages i forbindelse med ansøgningen om tilladelse til fyrværkerishowet, hos de relevante myndigheder.

Læs mere om processen her:

Vil du høre mere om mulighederne med eventfyrværkeri?
Så grib endelig fat i os…

Kunderne siger det bedst: