Når den runde dag skal fejres

Fødselsdag

Et flot

En rund fødselsdag er værd at fejre ordentligt – med fyrværkeri…

Et brag af en fejring

Uanset om det er 20, 40, 60 eller 100 år fødselaren fylder, så er et flot fyrværkerishow en oplagt mulighed for at understrege festlighederne. 

Vi skruer gerne et flot show sammen. Fuldt af farver og overraskelser på aftenhimlen.

Gæsterne husker det

Der er ingen tvivl om, at en fødselsdag eller andre private fester med et spcialdesignet fyrværkerishow, er noget som gæster vil huske i lang tid. Fødselaren får utvivlsomt mange gaver på dagen. Et fyrværkerishow er en gave til hele festen. En gave som ikke sådan lige går i glemmebogen.

Typiske spørgsmål

Hvad koster det?

Vores shows spænder fra 10.000 kr og opefter. Vi skræddersyer alle shows, og derfor har vi ikke færdige listepriser. Men lad os tage en snak om mulighederne. Vi kan lave meget for pengene.

Hvor meget fyrværkeri får man?

Mange steder får du en standard pakkeløsning, hvor der er beskrevet at et show tager f.eks. 20 minutter og så en pris. Problemet med det er blot, at det ikke siger meget om showets reelle indhold.

Hos Flotfyrværkeri.dk er vores holdning; hellere et lidt kortere show med en masse intensitet og variation, end et langt, småkedeligt show med få overraskelser.

 

hvor længe varer showet?

Langt de fleste shows hos os, tager ca. 8-10 minutter – hvilket også typisk er meget passende, i et ofte tætpakket festprogram. Omvendt kan vi også sagtens lave længere shows – med endnu mere krudt. Det er helt op til dine ønsker og budget.

Vores shows er skræddersyede hver gang, og er fyldt med spændende effekter.

Kan man få musik sammen med showet?

Vi laver også musikstyret fyrværkeri. Det vil sige, at vi timer fyrværkeri-effekterne med rytme og højdepunkter i det ønskede stykke musik. Den slags kræver lidt forberedelse, men lad os tage en snak om mulighederne.

Vil du have et prisoverslag eller et tilbud på fyrværkeri til din fødseldagsfejring? Så kontakt os endelig…

Kunderne siger det bedst: