Hvem er flotfyrværkeri.dk

Om os

Et flot

Mød Morten Fyrstenborg

Morten Fyrstenborg er indehaver af Flotfyrværkeri.dk – og det er ham du vil møde, når du booker et fyrværkerishow. 

Morten er uddannet fyrværker samt film-og tv-produktionstekniker.
Derudover har han uddannet sig indenfor skuespil og teaterverdenen.

Den kombination af kompetencer giver en helt unik erfaring og viden, som bruges kreativt på kryds og tværs i de opgaver som Morten beskæftiger sig med. Morten er en teknik-nørd, som formår at finde løsninger på stort set alle tekniske udfordringer.

Gennem flere år har Morten også op mod nytår, drevet fyrværkeributik lokalt i Vildbjerg i Vestjylland. 

Sikkerhed, erfaring og gode ideer

Vi har fokus på sikkerheden i alt hvad vi gør. Mange års erfaring har gjort, at vi leverer flotte fyrværkeriløsninger uanset opgaven. Vi går til enhver ny opgave med en kreativ og løsningsorienteret tilgang.

Et team sættes efter eventets størrelse

FlotFyrværkeri.dk ejes og drives af Fyrværker Morten Fyrstenborg. Men Morten arbejder ikke nødvendigvis alene. Gode og mangeårige samarbejdsaftaler med freelance fyrværkere, gør det muligt at sætte det helt rigtige hold til netop dit fyrværkerishow – uanset størrelsen. På den måde kan vores team skaleres til netop dit fyrværkerishow. Så du får mest muligt for pengene og samtidig får et flot og imponerende show.

Byg mere på showet

Vi kan også noget med lyd og lys

Lys og lyd kan med fordel kombineres med fyrværkeriet, til en totaloplevelse der bliver husket. Vi har erfaring i event, teater- og museumsproduktioner hvor lyseffekter skal sætte en stemning eller understrege en effekt med den helt rigtige timing. Og vi har masser af gode idéer. Så grib bare fat i os.

Kreative løsninger

Vi har en tilgang til opgaven, hvor vi går efter at levere mere end du forventer. Vores erfaring fra både fyrværkerishows, teater- og tv-produkter med special effects gør, at vi altid kan finde sjove og kreative løsninger som passer til din fest eller event. Så hvis du vil bygge lidt ekstra oven på fyrværkeriet, er vi klar med gode forslag.

Vi gør os umage

Kvalitet og tillid

Det er vigtigt for os at du føler dit godt tilpas med dit valg af fyrværkerishow-leverandør. Derfor sætter vi en ære i personlig kontakt og løbende vejledning. Tillid og kvalitet er nøgleord for os.

Lad os starte med en snak

Lad os starte med en snak over telefonen eller en kop kaffe. Gode løsninger findes altid bedst i samarbejde – og netop et godt samarbejde er vigtigt for os – hele vejen igennem. 

Kunderne siger det bedst: