Teater og film

Special effects

Et flot

Har du brug for special effects til teater- eller filmproduktion, er vi leveringsdygtige i professionel pyroteknik.

Teaterproduktion

Skudhuller, ild, eksplosioner – det kan kræve sit, at give publikum i teatersalen en flot og overbevisende teateroplevelse. Vi er har erfaring med pyroteknik og sceneeffekter. Ejer af Flotfyrværkeri.dk Morten Fyrstenborg, har arbejdet med teater i professionel sammenhæng – både som tekniker og skuespiller, så forståelsen er stor for hvordan en teaterproduktion hænger sammen – og hvilke hensyn der er vigtige at tage, for at alt klapper i sidste ende. 

Filmproduktion

Har du brug for filmeffekter i form af eksplosioner, ild, skudhuller og meget mere, så kan vi levere troværdige effekter – timet og tilrettetlagt professeionelt. Vi har styr på sikkerheden og kender mulighederne godt.

Sikkerhed

Når man arbejder med pyroteknik på scene og teater, er der en lang række sikkerhedshensyn at tage. Vi ved, at det kræver stor fokus på sikkerhed når mennesker bevæger sig tæt på noget, som indeholder en form for sprængladning.
Vi har styr på sikkerheden – og er uddannede til at håndtere disse ting på en professionel måde. Vi rådgiver gerne instruktør, regissør og skuespillere om brugen af pyroteknik i forbindelse med teateropsætminger eller filmindspilninger.

Kunderne siger det bedst: