Eksklusivt og imponerende fyrværkerishow

Private fester

Et flot

Fyrværkeri er en gave til alle gæster

Bryllupper og fødselsdage er de mest almindelige typer af arrangementer vi laver flotte fyrværkerishows til.

Men uanset hvilken familiebegivenhed
I vil fejre, målretter vi showet, så det passer perfekt til jeres ønsker.

Vi har ingen færdige pakker.
Vores mål er nemlig at skabe overraskelser og wow-effekt – hver gang!

Bryllup

Giv dit livs største fest et ekstra nøk opad med et flot fyrværkerishow, som begejstrer gæsterne.

Fødselsdag

Gør fødselsdagsfejringen ekstra spektakulær med et brag af et fyrværkerishow. Et show der er skræddersyet efter dine ønsker.

Sådan foregår det

01. Indledende snak

Vi tager en indledende telefonsamtale om, dit type af arrangement, om muligheder og specielle ønsker, budget m.v. Det er vigtigt for os, at du får lige præcis det fyrværkerishow du drømmer om.

02. Besigtigelse

Både af sikkerhedsmæssige og praktiske årsager, skal vi ifølge lovgivningen, besigtige det område hvor der skal fyres af. Samtidig giver det os et langt bedre overblik over mulighederne. Vi ser gerne området sammen med dig, så vi sammen kan få en yderligere snak om dine ønsker.

03. Planlægning
og tilladelser

Vi går igang med planlægningen af dit show, herunder at søge de rette tilladelser hos myndigheder og kommune. Det er nemlig en række godkendelser der skal være styr på, hver gang man vil lave et fyrværkerishow. Det er vi heldigvis vant til at håndtere, så det tager vi os selvfølgelig af, så du kan fokusere på din fest i stedet.

04. Opstilling, affyring og oprydning

Dagen for din fest er kommet, og vi sørger for at være klar i god tid med opstilling af fyrværkeriet. Sikkerheden sørger vi selvfølgelig for, er i orden. På det aftalte tidspunkt trykker vi på knappen – og et uforglemmeligt festfyrværkeri starter. Efter showet sørger vi for at rydde pænt op efter os.

Vil du høre mere om mulighederne med festfyrværkeri?
Så grib endelig fat i os…

Hvad koster det?

Mange steder får du en standard pakkeløsning, hvor der er beskrevet at et show tager f.eks. 20 minutter og så en pris. Problemet med det er blot, at det ikke siger meget om showets reelle indhold.

Hos Flotfyrværkeri.dk er vores holdning; hellere et lidt kortere show med en masse intensitet og variation end et langt, småkedeligt show med få overraskelser.

Langt de fleste shows hos os, tager ca. 8-10 minutter – hvilket også typisk er meget passende, i et ofte tætpakket festprogram. Omvendt kan vi også sagtens lave længere shows – med endnu mere krudt. Det er helt op til dine ønsker og budget.

Vores shows er skræddersyede hver gang, og er fyldt med spændende effekter.

 

Derfor har vi ingen priser her på hjemmesiden, men når vi har fået en ide om, hvad du ønsker – så får du selvfølgelig hurtigt en pris.

Og husk – dobbelt så meget krudt behøver ikke altid at betyde, at prisen også fordobles. En del af prisen går nemlig til de timer der ligger i forberedelse, tilladelser og opsætning – og det tidsforbrug er stort set det samme, selvom der skal mere krudt til.

Men det kan vi altsammen få en god snak om, hvis du griber røret og giver os et kald. Vi tror nemlig på, at personlig service kommer man længst med.

Kunderne siger det bedst: