Musikstyret, pyroteknik og meget mere

Effekter

Et flot

Fyrværkeri er ikke blot krysantemumbomber

Musikstyret fyrværkeri, scenefyrværkeri eller sceneeffekter.
Det er altsammen noget vi har erfaringen til at levere i professionelt format.

Musikstyret fyrværkeri

Musikstyret fyrværkeri er en særlig oplevelse for publikum. Vi timer musikken og fyrværkeriets effekter, så højdepunkterne i musikken bliver understreget med flot og farverigt fyrværkeri. Fyrværkerishowets elementer planlægges på forhånd – ud fra det eller de musiknumre du ønsker.

Scenefyrværkeri & special effects

Scenefyrværkeri og pyroteknik er lidt noget andet end fyrværkeri på himlen. Det kræver stor fokus på sikkerhed, fordi effekterne ofte skydes af i nærheden af optrædende kunstnere. Derfor gælder der også helt særlige regler for dette – og det er helt særlige typer af fyrværkeri der anvendes. Vi har erfaringen med at skabe wow-effekter på scenen – om det gælder ild-gardiner, fontæner eller bare et skudhul, så er vi klar med en god og sikker løsning.

Scenefyrværkeri –
Pyroteknik & Special effects

Vi har et stort udvalg i pyroteknik af enhver slags.
Om det gælder mindre teater-effekter eller flammer, røg og fyrværkeri på en stor open air scene,
så kan vi levere professionelt setup og afvikling

Kombiner DMX-lys
og pyroteknik

Vores afviklingssystemer, kan spille sammen med DMX-styrede lysshows.
Dermed kan vi skabe en endnu større wow-effekt, når både scenelys, lyd og fyrværkeri spiller sammen i ét, stort samlet brag af et show.

Vi arbejder med professionelt og moderne udstyr, som kan fjernstyres – også trådløst.

Professionelle
teater-effekter

Vi har stort erfaring med specialeffekts til teaterforestillinger. Skal du bruge, pistolskud, skudsår, røg, flammer eller noget helt femte, til at understrege en scene i forestillingen, så kan vi levere og afvikle – trygt og sikkert.

Vi har forståelse for proces og arbejdsmetoder i teater- og showbranchen og kan derfor hurtigt rådgive og forudse eventuelle udfordringer i god tid. Så kan der findes en god løsning som samtidig er effektfuld og fortsat understreger handlingen i forestillingen.

Kunderne siger det bedst: